Friday, September 23, 2011

World

Assalamualaikum ;]

Hello world. Berapa juta tahun ea aku tingal blog ni? Alahai, boleh jadi "blog puaka". Pergh, seram ni -.- Suddenly mood untuk berblogging hilang bt sementara waktu. Mengapa? Aku pun tidak kethuan puncanya. Ulala~~ Jyeah, eventho aku online setiap hari, aku buka dashboard tiap hari tapi idea untk mencurah bakti kt blog ni tidak ksampaian -.-.

Dejavu. Pernah dengar perkataan ni? Yeah, Dejavu ialah MAKANAN. Siapa percaya sy syang awk ;] Dejavu ni lebih kurang mcam benda yg kita mimpi akan berlaku. Macam mimpi yg menjadi kenyataan la kan. Kebanyakan orang pernah mengalami Dejavu ni. Aku baru taw Dejavu ni padahal dah banyak kali aku mengalaminya ;] Kadang-kadang seram kan bila benda ni terjadi. Benda yag tak patut pun kadang2 aku mimpi and aku takut jadi kenyataan,

Contoh dejavu yg paling latest brlaku kat diri aku bila tengah belajar add math or bm, yaya tunjuk lukisan dia kat aku. Masa tu otak aku berfungsi dgn lajunya untuk ingt balik kt mana aku penah tgk drawing ni. Tapi nak kata lukisan ja aku penah tgk ta logik, sbb perskitaran smua sama. Aku tertnya2 bila pernah terjadi benda alah ni? Then, yaya githu maybe DEJAVU.

Balik dari skolah, cari info pasal dejavu. Ouh, ini berkaitan dgn psikologi kita. Yeahh. Perkara ni spontan berlaku. Kalau korang pernah terjadi mcm ni, boleh la share together.

Im done with my blog. Finally, updated jugak blog ni. Alhamdulillah ;]


Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment