Friday, September 30, 2011

October.

Assalamualaikum ;]
Hello world !


Hey-o! Apa motif aku update pagi-pagi buta ni? Errh, ka mata aku silap tgk jam. 2.36 am. Waaa, aku baru bangun tidur ni. Apakah? Apa jua motif aku jadi peRajin untuk update blog ni. Sebelum ni, kena saman pun blm tntu aku nak update. Ini lah dikatakn semangat October. Jerk -.-


GOODBYE. Susah nak lepaskan September. Aku tempuh bulan ni selama 30 hari. Banyak dugaan,cabaran yg dtg tanpa berhenti tapi itula cara untuk mematangkn diri aku. 30 hari bnyk juga berita baik dan buruk yg aku terima. Aku kena terima seadanya. Bulan Sept, bukan bula yang terbaik untuk diri aku. Im sorry September to let you go. Apa kes aku cakp buat mcm September ada hati n perasaan mcm human being ni -.-



Ouh Hello October! It's my Birthday month la ngek! Awww ;] Btw, please be nice to me. Im begging. Aku taktau kenapa aku excited na hadapi bulan ni.
"Arghh, semangat lebih ja aku ni."

Important dates!

1 Oct' 11 ; Hey October. Study time with my Opera ;]
4 Oct' 11 ; Juelia, Kimura and Kak Mas Birthday.
11 Oct'11; Final exam and Mine Birthday.
21 Oct'11; Last day of final exam,
24 Oct'11; Kak Pui (My future sis in law) Birthday.
26 Oct'11; 4 in 1 Birthday Party. *subject to change.
27 Oct'11; BirthdayMama and Mak teh ;] Elyana too.
28 Oct'11; Abg adik Birthday.

Itu ja maybe. Aku harap bulan ni ada la Keajaiban, Keseronokan, Kesedihan dan ll. Aminn ;]

SEKIAN ;]



Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment