Friday, August 12, 2011

Bila dia gedikmengada ..


Assalamualaikum ;]


Lama jugk aku biarkan blog aku ni. Sorry yeah my "readers". Lately

ni busy due to preparation for my UK2. Damn, ada result yg dh dapt. Macam ngn hapa jaaa -.- Prefer mid year term lagi xD


Okay, habis UK2 tak senang jugak sbb ada Kerja Kursus Prinsip Perakaunan sedang menanti aku dgn senyuman yg lebar bak senyuman "pig" angry birds tuh. Okay teroih geram -.- Baru na rest sat dh dpt keja len, untuk SPM pulak uh. Hualaamaakkk, saya suka :D


Dah 11 hari berposa ni. Siapa dh terbabas? Ya Allah, apa na jadi. Perempuan takpo jgn laki jaa :) Sedar ta sedar nak sampai separuh dah perjalanan dlm bulan Ramadhan ni. Haish, rasa mcm sat ja kan. Eyh, baju raya tak beli lagi, kasut raya tak beli lg, beg raya, subang raya, rambutt raya. Walaweyy semua tak beli lg. Eyhh, melampau pulak semua nak baru kan.


Diyana ; Abah, nak $$$ bli baju raya :D

Abah ; $ 50 ckup?

Diyana ; Agak la bah, kesian anak abah yg kemaruk benda alah raya ni.

Abah ; Halaa,


Wee, dapat $$$ pacak apa lagi. Membeli dan membelah sakan la akuu ni. Esok dh start siri jelajah shopping bersama Diyana. Wahh, melampau nye kau!


Eyh, pukl 8 dah. Nak pergi main mercun. Bye2 :)


Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment