Tuesday, July 26, 2011

Speaking


Assalamualaikum ;]

Hey! Eyh, awt aku rajin update pulak ni? Mesti ikut musim. Ahh kuciwa sebenrnya Safiq dpt kad merah. Arghh, awt ta bg Pink baru jambu. Lupakan -.- Jyeahh harini aku na cakap tentang dia. Oopss bukan Safiq la. Mau makan kaki kod.

Yesterday maybe aku update benda alah ni at FB, tak sangka ramai org na LIKE dan setuju.

Speaking sikit hangpa dah perli macam-macam. Bila nak maju?



ihsan; FB( Diyana Yusoff)

Seriusly, kadang2 bila kita speak in english eventho rojak or teraboq mcm pasembur mcm mana skali pun let it be la kan. Ko toksah la dok perli mengata segala. Kalau dok cakap BM ja Bi ta ckp memg hg lingkop la nanti. Speaking skit mla laa

"hg toksah dok bajet mat saleh"

"elehh dia speaking la".

Hahh sudah. Kalau mcm tu hg p dok hulu ah ckp dgn org asing. Hahhh ngada gila. Kalau semua org nak kata mcm tuh mmg aku kna ckp utaqa jala dgn hg. Bagi la chance org mcm aku yg keras sgt lidah na speaking and upgrade aku pnya tahap. Kau [ulak kecoh bkn na bg sokongan. Golongan ni slalu Melayu sndri. Sorry to say. Aku pun naik heran. Perak sgt ka tak pernah tgk org ckp mat saleh? Jealous kod noh.

Bgi sapasapa yg memg suka merendahkan martabat org mcm aku ni, bertaubat la. Tadak guna kau bt mcm ni. Nanti org yg hg mengata la akn berjaya. Time org yg hg kata bajet sgla berjaya hg p tusyen dgn bdk darjh 1 blajar BI. Baru lu taw dalam mana pantai Batu Feringhi. Get it?

Aku memang tgh marah ni. Harghhh, kbai na blajaq pulak !





Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment