Wednesday, June 1, 2011

TEENAGERS DAY

Assalamualaikum ;]

Peace! Hye pembaca yang sentiasa membaca blog ni. ADAKAH? Okay, kalau ada TAHNIAH, sy SAYANG anda ;-] Okay, post aku kali ni just na share the awesome day with friends and of them was my besties.

Harini biasala kan. Hari mudamudi. So, ramai yang akan bertengek dekat SPC. Termasuk la aku,seha,kutek and amin. Ramai daripada biasa. Ke ceruk mana pong tetap budakbudak. Sampai saya naik pening. Tadi sempat la makan Spicy Chicken McDeluxe. Aww, aku mmg ngidam lama dh burger ni. Akhrnya! Sukanya! Ah, gediknya kan. Tunggu Seha sampai smpai nek kematu buntut aku. Mahu tgk movie pun FULL. Aww, mcm nak menangis guling-guling dpn wayang tuh kan. Nasib ta boleh :D

Dengan semngt kesukanan yang tinggi bak gunung everest tuh kan, kami pon jejak kaki dkt kedai game. Ouhh baby, i loike. "SIKIT" sangt org tapi apakan daya. Semangat tuh penting. Aku pon gy beli 'kad'. Ouh, game smkn maju. Berlumbalumba main basketball. Main dgn kutek tadak ong. KALAH;[ Main ketuk-ketuk dgn Seha, smpai tngk aku tngl tulang. Ouh,pembohongan yang melampau disitu. Beli Apple Donut and makan dkt pudkod. Merela disitu.

Jalan kehulu kehilir dan balik. Overall, hari yang amat menceriakan walaupun penat. Pada hari ini la, reunion budakbudak :D

Let the picture story :)




Seha, Izzaty and Me. Them cute ryte?
Budak bawah umur. Kutek and I. Muka penat :D

Seha,Amin and Diyana. Keseronokan .
Seha and I. Saya memendekan diri untuk memberi laluan kpd Seha ;]
Three of us. Penat menonton manusia.
Kes 1: Muncung menjadi.
Kes 2; Muncung tak menjadi.
Tiada kes; Gedik dalam ladies ;p
Besties .
L.O.V.E the day and both of you ;D



From Heart to Blogie;
Diyana Yusoff

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment