Monday, June 20, 2011

Busy week

Assalamualaikum ;]

Peace and Hey everyone. Sudah berhabuk la blog ni kan? Smpai terbersin bila bkak blog ni. Haiyaa. Sorry again. Okay, mcm la ada "pembaca setia" kan? Kalau ada terima kasih. Ouh yeah, terasa this week amatlah BUSY bagi insan yang bernama NORDIYANA. Sampai balik-balik skolah makan terus tidur, bgn2 si dia dah nak pergi training. Huhu. Tak pa la ;[ Pity him, tak sempat text aku dah membuta ta ingat sapa dah. Choii.

Okay, kenapa week ni Busy sangat? Kalah kau? Meh na cer padahal ta penting. This week ialah Minggu Koperasi. As a pengawas koperasi yang "rajin" kna la bnyk kerja. Puihhh. Then, kena tolong En. Azam untuk saringan sukan pulak. Jyeahh, nak packing stuff nak pergi India next week pulak. MasyaAllah, bnyknya kerja yang aku tak siapkan lagi. Homework pulak bertimbun macam tugu negara.

Sorry la, bukan tanak update tapi kadang2 tadak masa na type segala ni. Bye :)

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment