Thursday, June 2, 2011

Budaya Hijau

Assalamualaikum ;]

Peace :] Hey everyone. How your day? Enjoy? Bored? Ha'ah aku enjoy sbb harini aku bored. Daaa, wht im talking abt? ERHHH-.- (btw, 99.9% in ths blog mmg blogger ini mngunakan "aku" as diri dia.so jgn la kata sy biadap) Im sorry tapi aku memg terbiasa dgn gelaran ni ;]

Budaya HIJAU? Menda la tuh? Ouh bukan pasal Go Green yeah. Hell yeah bukan jugak budaya KUNING. haipppppp, mulut! Choichoichoi. Sebenarnya mcm ni. Aku mengntikan "lepak" kepada budaya HIJAU. Okay, aku pon tak tau apa kaitanya. Yang sbenarnya LEPAK ni jahat sangt ka? Kejam kah? Ouh tidak ketahuan pulak kan. For me, Lepak kalau jenis yg ada paedahnya tapo ni lepak entah apa.

Jom kita checkitout!

1. Aku kalau jenis lepak bukan jenis yang suka pergi mall motip nak kacau human being atau pi ngorat lelaki disana. Ouh, buang masa. Eyh lepak pong buang masa jgk. Err, tak da la tada motip aku nak pergi ngorat lelaki yang kejanya melepak jugak. Ouh, lebih baik aku pergi ngorat Mak Cik Senah boleh dpt nasi lemak pri tiap-tiap hari. Tak gitu?

2. Aku jenis lepak ta buang duit. Memang la, makbapak aku pong ta ajar nak pi mall buang duit dkt tong sampah yg disediakan. Maksud aku, membazir duit. Kadang-kadang aku pergi mall, duit ada dlm sehingit. Tapi melepak mcm ada sejuta hingit. Nampak beno aku ta bazir kan? Nak bli air mineral pong ta lepaih -.-

3. Aku jenis lepak dgn budak pisang goreng sejuk. Taksuka lepak dgn goreng pisang Panas. Sebb kadg2 pi lepak duit sehingit nak cekau duit mana lepak dgn budk2 Hangat. Diorang masuk stabak jenuh aku nak cekau duit mana kan. Klau lepak dgn bdk Hangat satgi aku tak rety na get in. Siyesly, yg tuh my weakness.

Yeah, my top3 habit kalau nak lepak. Ouh apakah? Tetiba kan? Sja gedikgegeh nak post. Err -.-

Good night :)

P.S; nak cari "seth tan" untk diri sendiri ;D

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment