Wednesday, May 18, 2011

Mathematics


Assalamualaikum ;]

Hye readers! Okay, sila conggak ada ka pembaca ea na baca blog aku yg memang layak msk tong sampah MPSP? Yeah, aku fham. Korang toksah buat aku sedih nak mengis gulingolek pulak! Sebenarnya dh blambak aku nak post tapi semua masuk DRAFT and sikit aku tak rasa nak PUBLISH.




Kau tk percya jugak? Tengok la brapa juta masuk draft. Ishh, apa nak jadi. Yeah, exam tinggal lagi bbrapa hari ja. "Kau toksah dok merela nak hepi sgt aih, paper yg susah mana lepaih lg". Hah, additional mathematic, mathematic,science and ekonomi asas mana lepas lg noh? Tak boleh aku na merela awai! Sadis betl ayt aku. Exam tadi memang bt otak aku berputarputar mcm kentang putar. "Wey, hg buad aku lapaq!" Sesirius nya aku memg lapaq KFC! Siapa nak blnja cept habaq!

Tadi paper HISTORY, aku harap akan jd HISTORY. Malas na dikenang!

Aku memang hangen bila aku ada mood nak update aku pi bukak FACEBOOK. Lepas itu, mula la aku tadak mud nak update -.-


Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment