Sunday, May 29, 2011

Lalat pon naik pening

Assalamualaikum ;]


Peace kawankawan. Amacam cuti sekolah? Best tak? Kalau best jgn baca blog saya :P Siapa yang bosan sila duduk dan tenung blog ni dengan mendalam mcm korang tenung bopren korang laa. Adoi, okay. Saya yg berada di rumah ats bumi ni memg terasa mcm nak ERRRRRRRR, bila cuti sekolah na habis? Okay, sila ketok aku. Cuti nak sekolah. Sekolah na ponteng. Brrrrrr! Sy teramat la bosan kerana plan ta menjadi. Cibeng bebeno. Ouh cool DIYANA YUSOFF.

Korang nampk ada perubahan dkt dunia blogging aku ni? Okay, maksud aku blog/page aku ni. Nmpk comel mcm aku tak? Errr, aku tahu jawapan TIDAK tapi cer korang jgn jeles. Brr, apa aku merepek alone ni? Tetiba jadi PURPLE KIOSK kan? Ouh, Diyana mengalami simptom yang kurang menyenangkan -.- Aku stay pn lappy Dellyana ni ada la kirakira 24/7. Ouh, apa kes dgn aku? Sematamata nak edit blog bagi lawa kunun. End up, memg lawa kannn? Aku pon tatahu apa suda jadi tapi lantak la asalkan senang korng baca post aku yg kadangkadang melalut mcm nenek.

Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Sy mengantuk. Sy nak tidok! Sy nak makan! Sy nak mandi. OOOPPPS:P



Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment