Thursday, May 26, 2011

Hey soul brother;]

Assalamualaikum ;]






Peace! Hey soul sis and bro. Apa hal kan aku ambl tajuk lagu jd title ni? Mana ada, cer tgk bukan sister but brother la. Okay, aku suka sgt dgn lagu ni. Jadi rutin harian utk nyanyi lgu ni. Okay, mentang-mentang dh habis exam update setiap hari pulak. Ceyt! Mesti korang naik kematu en nak bukak bolg aku yg entah apa ja kan. Eventho aku tadak idea tapi nafsu nak update blog ni terlalu tinggi. Ciss bedebas kak bedah betoi.







Tadi dapat result Additional Mathematic. Ouh bullshitchickenshit! Kau tahu aku mcm






"weyyy! kenapa result add math aku mcm nak gagal ja?"






Yeah, the truth add math aku dh GAGAL. Okay, mksdnya my midyear gagal sbb ada 1 yg G. Ouh, sadis sardin cap ayam betoi. Yeah, serve my right kan? Hah, esk nak exam malm tuh baru tegedekgedek mcm itik balik shopping mcm mana result ta Gagal? Okay, semua subjek mcm apa ja markah, Ouh saya mmg nak berubah.






Saya berazam takmahu dh keluar pergi Jusco slalu sgt. Sebulan skali cukop. Tak usah kawan dgn jusco dah. Hampa jgn hasut aku nah. Naya hidop satg. Ada jadual sendiri bukan na ikot. Kononya bagos sangt. Asala aku kutuk blogger ni? Eyh, aku kutuk aku sendiri. Alahai, nmpk bebeno mcm seseorang anak tak keruan bila mak dia lupakan ank dia shopping sakan nak beli perabot na blawan dgn jiran sebelah.






Okay, otak aku dah ta cukup na fikir. Atoii, esok sambutan hari guru pulak. Ada jamuan pulak. Nak pergi ambl oksigen secukupnya.






Bye.

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment