Wednesday, May 4, 2011

Exam

Assalamualaikum ;]

Hey everyone! Masuk kali ni dh 4 "new post" yg aku nak bt tapi ta TERpost pon. Cis, ada jugak manusia mcm tuh. Its me la kan;] Macam na tampaq muka aku ljulju ja. Grrr, sesungguhnya aku baru lepas tension ni. Sebab baru lps bt "exercise" additional mathematics. Yeah, im not good in add math. Seriusly, mcm na baling buku jauhjauh mcm mana main lontar peluru. Nasib la SMKCBM ada 2 exam ja dalam setahun. Muahhh ckgu. HAHAHHA;]

Can u see my title? EXAM? Yeahyeah, "exam just around my corner house". And my house was at the corner. And WTH -.- "Eeleh kecoh ja, mcm la org na tahu rmh kau dkt ka jauh dgn corner? Rumah aku dekat dgn ABC Corner tak katapa pon." FINE! 11 Mei ye kawankawan aku akn berperang dengan benda bukan hidup. Yeah, benda tu walaupun hanya sekeping kertas yg diprint. Tetapi aku kena berperang with it.

Terasa mcm ta cukup senjata na berlawn dgn benda ni. HELP ME! Gonna end my post. OUT OF IDEA.GOOD NIGHT ;[

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment