Thursday, April 14, 2011

Songkran

Assalamualaikum ;]
Siapa tak jawab berdosa.

Wee, siapa bole terbangkan aku ke THAILAND ASAP! Okay, kau tahu apa tu? Siapa add FB aku maybe tahu la apa itu. OMG, i miss the momment i splash the water to other pple ;] Beli pistol air, bawak baldi. Okay, songkran ni pesta air. Jom kita imbau kenangan dolu-dolu.

SILA SET UP MINDA ANDA BAHAWA KITA BERADA DI TAHUN 1999.

Haha. Okay, dolu aku kn membesar di Hatyai & Satun Thailand. Don't know this place? Please check your Google. Haha;] Kalau aku balik satun which is my hometown, ada satu hari mesti semua tempat penoh dgn AIR. Kat sana kita org nek keta pikap, duduk belakang. Bawak tong yg besar penuh dgn air. Pistol air. Mas dulu, aku terpikir " kenapa bawak air ni? rumah tak bole mandi ka?" Bodoh kan? Itu masa kecik. Kurng cerdik. HAHA ;]

Kitorang akan pergi kawasan bukit but actly tmpt rekreasi. Disitu ada mcm2 jenis. Kau org jmpa sapa pon kau org akan splas them with the water. Memang syiok la. Walaupun kereta yang berlainan -.- Cool aite? Basah lecun tuh memg WAJIB la kan. Bila dah balik rumah, aku tak teros tido mcm abg aku. Tapi aku akn ambil paip dn jerus org,. Siapa lalu memg nasib. Kalau kucing pon memg kena.Malang berair betol la. Tapi org yg lalu lepa pon pandai, lepa sorok air then diorang tembak dkt aku. Sesi membalas akan berlaku. Dan bil air akan melambung.

SONGKRAN MEME BEST.

p.s; siapa benci sbb Diyana suka cer pasai Thailand mmpos p ;-

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment