Sunday, April 24, 2011

Siren


Assalamualaikum :]

Hey all! Buat pe tuh? Stalk blog org ea? Kantoi la. Tak tahu kenapa tiba2 ada mood na hupdate blog ni. Mungkin tadi kena air hujan tuh ada virus belog. Cis, ada ka gitu? Apekeno dgn tittle aku? Mcm tak ckup zat je. Iya dop? Haha, jom kita layan ;]

source;Google

Kalau kauorg na tahu yg SKCBM /SMKCBM memang bersebelahan bebeno dgn HOSPITAL BUKIT MERTAJAM. Tiap hari apa pesakit tuh makan memang aku dh thu menu untk hari tu. Mak yang dok tengh "push" pon aku boleh dngr jeritan diorang. Agakagak ada unsur penipuan tak dekat situ? Kalau korang caya memg tathu na kata po nya haa;P

Sehari ta dengar siren AMBULANS memang tak sah hidop kecoli Weekend la kan. Dalam sejam aku boleh bt analisis berapa AMBULANS dengan siren yang memang sdp didengar la lalu dpn sekolah. Perh, sampai aku lali la dengan bunyi siren ambulans-.-

Imagine since 7y/o until 17 y/o gonna be, yg tuh la radio utama student SMKCBM. Kalau polis lalu dgn siren pon ttp aku akn kata itu AMBULANS sbb aku memang tak reti nak bezakan:} Terok bebeno aku ni. HAHAH. Tuh tapa lagi, tahun ni pulak depan sekolah ada PERTAHANAN AWAM.Lagi aku suka. Bila siren AMBULANS HBM & AMBULANS PA bergabung pastinya MELETUP telinga aku ;]

Itu jela ringkasan aku. HAHA.

DIYANA TENGAH SEMANGAT SEBAB ESOK PERLAWANAN HANBALL WITH TEKNIK & MB.

p.s:Terima kasih sbb sudi baca blog yg BOSAN -.-

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment