Friday, April 15, 2011

Relaku Pujuk

Assalamualaikum ;]
Jawab salam kalau tak bedosa.


Apahal tittle aku jiwang smcm mcm tengah putus cinta? Choi-choi-choi! Sebenarnya, tadi OTW pergi sekolah seperti biasa bapak and aku akn layan HOT.fm. HAha. So mas tuh tengah keudarakn lagu RELAKU PUJUK. Teringat satu peristiwa sbb tuh aku buat gedyk update blog. Bukan senang kan nak tngk BLOGGER ni jadi rajin? Sebab memang blogger ni PEMALAIH nak mampush ;] "unta padang pasir pon tada malas mcm aku la". Oops terkena diri sndiri -.-

FINE.

Dolu-dolu masa mama still bukak salun @ rumah lama, kalau masa puasa mama akn trima tmpahan kuih. Banyak sngt sngt sngt so mesti la ada pembantu. Itu aku la, bantu perabeh kuih Almond London mama ;] Oopsie, aku tolong mama sapu "benda alah"(tathu org pngl apa) ats kuih tu. Sambil bt kerja tu tengh dngr tape lagu Cindai if im not mistaken la kan. Suddenly, ada suara garau muncul. Okay, dengan muka terkejut BEROK aku pusing dkt mama, mama pun buat muka yg sama mcm aku. Biasala anak beqanak. OKAY-.-

Aku ingat jembalang mana la record suara dia dalam radio ni. Tapi jembalang ni suara dia sedap mcm kuih. Bila aku dgr btl2, rupa2nya abang aku. Cilakos Milakos. Buat aku terkejot betol. Kau tahu lagu apa dia record? Relaku Pujuk by Spider. Cool man. Siapa dngr mesti cair. Patut Kak Lina cair bila abg aku nyanyi. HAHAH;] Lepas drpd kjadian tu, memang kami perli habis2.

ILOVEMYBROSOMUCH.IMISSHIM;[

p.s;BOSAN KAN? HAHAH

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment