Monday, April 11, 2011

Heart

Assalamualaikum.
Sila jawab sebelum anda mengumpul dosa.

Nafsu untuk menghapdet belog usang aku yg mcm 99.9% dh kena telan ombak membuak-buak. Dari duk kt sch aku dh berangan bukak lappy merah yg bernama DELLYANA, menunggu siputband aku untuk berlari berkejaran, memproses brain aku untuk keluar isi yg tersirat & tersurat. Okay, asal complicated sgt penerangan aku?

WOI, BLGGER NI MAU BAGI PEMBACA MAMPUS AWAL KA? HIPERBOLA SUNGGUH.

Okay, sebelum ada org na baling tin mknn kucing,slipa jamban baik aku teruskan niat suci aku. SIOL TA BLOGGER NI? Berdasarkan hint yg sku bg mesti ada kaitan dgn HATI kan. Ala, yg warna merah comel tu. Kau orang tak tahu? Brutal betul. Sah tadak HATI. Okay, DIYANA KEJAM.

Kau orang pernah HEART PATAH? atau HATI BROKEN? Kalau bg yg bercintan-cintun yg bgai na rak. Kalah rak buku yg ada kt library awam, bila putus di tengah highway balik dari dating mesti dapat penyakit tu. Bila dh dapat penyakit tu, AUTOMATIC perangai kita akn berubah.

DIYANA BERCERITA MELALUI APA YG PERNAH DILALUI OLEH MEREKA -.-

Kenapa berubah? 70% maybe sbb siPerempuan(siP)/siLelaki(siL) terlalui menyayangi pasangan mereka sehingga tidak dapat menerima hakikat. Mereka tak boleh terima hakikat. Mungkin siP atau siL akan membuat smthng yg luar dri jangkaan semua orang. SO BEWARE COUPLES OUT THERE. Maybe kita punya pasangan tak tunjuk btapa sygnya diorang kt kita tpi bila dh putus si pasangan akan menderita seboleh mungkin.

Bila PATAH HATI, semua yg dilakukan olh si Mangsa mesti ada yg tak kena. EG: (situasi ini di dalam tandas) nak cuci muka gi amek Kolpagar,na berus gigi gy amek Garnier. Ouh pity kan kalau jd mcm tuh. Aku blm penah kena. HAHAHA.

Kesimpulannya, jaga HUBUNGAN dengn SEBAIK yg mungkin. Jangan biarkan salah seorang menangung derita yg tinggi. Sama tinggi dengn Gunung Everest.

DIYANA TENGAH NGANGA APA YG DIA POST NI?

p.s;-.-

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment