Friday, April 15, 2011

2 in one


Assalamualaikum ;]

Hey all! How are you today? Harap sihat aja la kan. Kalu tak sihat cner bole baca belog aku yg mucuk ni. Eyh, kauorg dh mandi blm? Sbb aku ada bau sth yg mucuk tgh baca post ni. Eeii ucuk ucuk -.- Okay, imaginasi aku tinggi betoi.


Kau orang ado? Tak hado ken. Nama si comel ni LALA. Okay kenapa kt teddy bear boh nama? Suke hati le. Ngeh ngeh ngeh;] LALA ni Syawal yg bagi. Siapa itu? Find out. HAHHA. Dia bg smpena my birthday yg ke 15. Okay, jgn wt muka minta pnyepak lima kali. Maybe syawal bg sbb dia tahu aku suka teddybear. Memang pun. Kalau tadak teddy bear memg tido aku akn tergangu sbb tadak bnda yg gebu-gebu na peluk . LOL!

Thanks awak. Bg LALA ni at sy;] Kau tatahu mcm mana terGARUnya aku tngk LALA ni. Pakai dress dgn topi gitu. Tak pening palo eden nya? HAHA. Awak, apa motif awk bg teddy yg pakai cnie? Na suru sy jd Girlish skit ke? HAHAH. Mentg2 aku ni ganaih skit -.-

KENAPA POST PASAL BENDA ALAH NI?

Sebab saya rindukan dia;[

p.s; Diyana mengatai sungoh, CILAKOS.

Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment