Saturday, March 26, 2011

RAGAM

Hello xD

Yuhuuu! Diyana tengah ada mood nak update. Dalam palaotak mayak pendahuluan, isi dan penutup. Ecehhhhhhhhhh, DIYANA MAJU. Tapi percayalah, sebentar lagi POST aku tak akn menjadi sbb tergangu dgn FACEBOOK ;p(cicak tiba-tiba bunyi). Cilakos pnya cicak, kau setuju. Hampehs

Tadi aku dengan abah pergi JUSCO. Sudah bribu kali blog aku ada perkataan JUSCO. Tengok dlm post ni dh TWICE ada nama J uh. Choiii! Okay, sebenornya dh lama aku perhati ragam manusia dkt J uh. Sampai buat aku masuk hospital dlm mimpi. Dasyat ta? Korang cuba baca elok elok taw!

Pakai spek mata besar mcm lalat.
- Ni memg aku ta faham,buat mcm J uh dekat sngt dgn matahri, Silau sngt kod? Hadoy. Yg peliknya keluar dari J tak pakai pulak. Padahal kt luar lagi PANAIH. Na berpesen pon agak-agak la mak oiii!

Tikus yang berleluasa
- Bukan tikus sebenar tapi manusia na jadi tikus, Almaklum duduk skali dgn "kak TI" terikut2 bunyi "kakTI" iya? Kok ya pn na berkenalan tayah la na jadi TIKUS pulak.. Lepas ni p J kena bawa racun Tikus ye syg ;]

Pakai tudung berpelukan
-Ni lagi satu. Na berpeluk pun jgn la depan aku. Buat naik buta aku tengok. Kalau na pelok pn mai bgtaw aku, boleh la aku bagi satu bilik untuk korang. Macam korang sowang boleh peluk.

DIYANA TERLEBIH EMOSIONAL -.-

p/s; PURPLE blogger jiwanya semakin sensitip ;[



Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment