Tuesday, March 8, 2011

Hye tawan-tawan :P
Bukan tawan gunung kinabalu laaaa. berduduknya sy disini kerana,
sy ingin semakkan lagi blog sy yg lagi semak tmbh belon-belon tawwww!

Okay, pada hari yg mulia lg gembira ni kan,
mak dpt laptop baru nokss! (diyana, kau jangan riak diyana).
NAHIIIIIII!
aku bukan na tunjuk ye syg aku, just na bgtaw impian aku tercapai la jugok
na dapat laptop SENDIRI!


Si polan 1 : Eeleyh kecoh gila hang ni diyana. oqang lain dh dpt berzaman, berjanggut bulu ktiak mcm hutan hujan tropika, kau baru na jadi hutan lipoo!

Diyana : Nangeh teresak-esak*smbil lap hinguihhh*. " ala, aku bukan senang mcm pamili ampa, orang berada. tuh cakap besoo. Padahal duit mak bapak jugak.
PUIHHH!

Maka polan pon blahh dgn hati yang bengkak mcm guling klcc sbb bf minta putus, muka yg merah mcm pengantin pakai blusher terlebih gara-gara mak andam gosip lebih you!

Haa sudah. Aku dpt la laptop DELL warna MERAH you.
Memang pendek umur kalau you tak nmpk.
Bek u olls kata u olls nmpk. BHAHAHHA.

DUSH, gonna stop crapping.
PRETEST SCIENCE tomorrow.
Wish me luck blogger.


p/s: sorry for BAD quality post.

PURPLE blogger,




Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment