Thursday, March 17, 2011

Happy Birthday

Ola ;]

17 MAC 2011? Amenda ni?
Important sgt ka?
Yeah, mmg! Sebab
BIRTHDAY TWINS merangkap BESTIES aku.

Ulalala, jadi aku na grab kesempatan yg ada sblm owg len tlg grab it ;p

HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO SHIMASHIFAA,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

Aww, sewit ta aku?
Puihhhh xD
Siapa yg cakap "TIDAK""NO""EEI",
itu tandanya korang tak lama lagi -.-

Jadi, tadi aku pun mengHEGEHkan diri aku di rumah diorang.
Diorang habaq yg aku owg 1st yg wish at diorang.
Sewit sour ta? MIAHAHHA-.-
Cukup-cukup la DIYANA!
Bawak bertunang semua. HEHEH.

Jadi sembang,GOSIP,ngata,ngati.
Ronda 1 kampong.
Have fun with them.
They totally RAWK my day.
Thanks sygs ;]

Sila cuci mata dengan gmbar di bawh, jgn guna EYE MO;P





sila bawak bertenang kerana saya menjadi MODEL pertama
HEGEH bersama old-day GAL
WITH THEM"P
Aww, I DO LOVE THIS PICT;p






Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment