Saturday, March 26, 2011

AF vs PLKN

hye ;]

Complicated tak tittle aku? Kalau ya teruskan membaca. HAHAHAHA ;]

Akademi Fantasia dan Program Latihan Khidmat Negara. Aku bet ramai TEENAGERS skrg gegeh nak masuk AF tapi tanak masuk PLKN. Ciss, pnya baik PLKN kau gi pilih AF. Nak jugak melalak ats pentas.

DIYANA KAU SEKARANG ANTI AF KA? DULU ZARINA KELUAR KAU MELALAK MACAM KUDA NA KENA SEMBELIH?!

Bukan ANTI, tapi kurengs minat suda. Okay cecitececite. Korang perasan tak kelebihan PLKN. Kata la TIDAK boleh la aku bagi idea aku yg dah peram slma smingu ni.

Pembaca ; TIDAK !

HAHA. Kalau na masuk AF kau kena gi uji bakat dulu kan? Kalau suara kau mcm PUTERA KATAK memang kad MERAH la jawabnya.. Kena kutuk dengan juri terhormat pulok kan. Rasa kan. Mahu bernanah telinga kau dengornya hah.

Kalau PLKN, kau takyah na gi ujibakat. Buang masa. Memang kau dapat undangan VVVVVIP la. Kau cuma semak ja dapat ka tidak. Klau tak dapat boleh la buat kenduri kesyukuran 5 hari 5 malam. Kalau kau dapt TAHNIAH ;] Masa tuh kau cuma pergi dkt almari dan kemas baju.

Bila dah masuk AF memg GOODBYE la kat gadjets apa yg kau ada. Contoh HANDPHONE mahal korang. Biar berhabok dalam bilik korang. Dok dlm AF mana blh pakai phne. Hujung minggu jala kau bole simpan angn2 kau. Tuh pon call family. Nak call gf/ bf memg susah laa.. Takan kau na pergi bagitau kt pengetua " saya na telefon gf sy boleh". Memang mlm tuh kau cuma makan penendang jaaa xD

TAPI bila dh masuk PLKN. Handphone blh bawak kan? Cuma kena bg dekat urusetia jala kan? Hujung minggu dpt la kau pegang hp kau tuh. Boleh la msggayot dgn boyfie,mak bapak. Kau nak online pn blh gna phne. HAHHAA...

Amacam skrg korang na masuk AF atau PLKN?

DIYANA BERSIKAP PATRIOTISME.



Sayang anda sebab sudi baca sampai habis. Kalau suka,sila Like;]

No comments:

Post a Comment